MCD logo Menu

Retningslinjer for informasjonskapsler

INFORMASJON OM VÅR BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER

Vår nettside: www.multicentriccastlemandisease.com (nettsiden) bruker informasjonskapsler for å skille deg fra andre brukere av nettsiden vår. Dette hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du surfer på nettsiden vår, og gjør det også mulig for oss å forbedre nettsiden. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.

HVA ER INFORMASJONSKAPSLER?

En informasjonskapsel er en liten fil med bokstaver og tall som vi lagrer på nettleseren din eller harddisken på datamaskinen din hvis du samtykker. Informasjonskapsler inneholder informasjon som overføres til datamaskinens harddisk. Den gjør det mulig for nettsiden vår å huske handlinger og preferanser (som innlogging, språk, skriftstørrelse og andre visningspreferanser) over tid, slik at du ikke trenger å skrive dem inn på nytt hver gang du kommer tilbake til nettsiden eller blar fra én side til en annen.

INFORMASJONSKAPSLENE VI BRUKER

Vi bruker følgende informasjonskapsler:

  • Analytiske/ytelsesbaserte informasjonskapsler. De lar oss gjenkjenne og telle antall besøkende og se hvordan besøkende beveger seg rundt på nettsiden når de bruker den. Dette hjelper oss med å forbedre måten nettsiden fungerer på, for eksempel ved å sikre at brukerne enkelt finner det de leter etter. De analytiske informasjonskapslene som brukes på nettsiden vår, er ikke-forstyrrende og samler bare inn anonym informasjon.
  • Funksjonalitetskapsler – Disse brukes til å gjenkjenne deg når du kommer tilbake til nettsiden vår. Dette setter oss i stand til å personliggjøre innholdet for deg, hilse på deg med navn og huske preferansene dine (for eksempel språkvalg eller region).

Du finner mer informasjon om de enkelte informasjonskapslene vi bruker, og formålene vi bruker dem til i tabellen nedenfor:

 

Informasjonskapsel

Navn

Formål

Standard utløpstid

Analytiske informasjonskapsler

_utma

Brukes til å skille besøkende og økter.

2 år fra oppsett/oppdatering


_utmb

Brukes til å fastsette nye økter/besøk.

30 min fra installering/oppdatering


_utmc

Brukes sammen med _utmb-informasjonskapselen for å avgjøre om du var på en ny økt/et nytt besøk.

Slutt på nettleserøkt


_utmz

Lagrer trafikkilden eller kampanjen som forklarer hvordan du nådde nettsiden vår.

6 måneder fra oppsett/oppdatering


_utmv

Brukes til å lagre egendefinerte variabeldata.

2 år fra oppsett/oppdatering


   
Vær oppmerksom på at tredjeparter (inkludert leverandører av eksterne tjenester som analysetjenester for nettrafikk) også kan bruke informasjonskapsler som vi ikke har kontroll over. Disse informasjonskapslene vil sannsynligvis være analytiske/ytelsesbaserte eller målrettede informasjonskapsler.
 

HVORDAN KONTROLLERER JEG INFORMASJONSKAPSLER?

Du kan blokkere informasjonskapsler ved å aktivere innstillingen i nettleseren din som lar deg avvise innstillingen av alle eller noen informasjonskapsler. Men hvis du bruker nettleserinnstillingene til å blokkere alle informasjonskapsler (inkludert viktige informasjonskapsler), kan det hende at du ikke får tilgang til hele eller deler av nettsiden vår.